Видове хамалски и транспортни услуги, които предлагаме:

Продажба и доставка на опаковъчни материали: кашони, стреч фолио, опаковъчна хартия, аеропласт, антистатик, тиксо и тиксо резачки, картон и много други.

Когато доставката на опаковъчни материали не е извършена точно и навреме, това спъва целия работен процес по преместването, коствайки време, пари и нерви на клиента. С нас това няма да ви се случи.

Опаковане и преместване на лични вещи в страната и чужбина.

Опаковането на лични вещи, особено когато те ще пътуват за чужбина е работа за професионалисти, в която не трябва да се допускат дори минимални грешки, така че най-добре я оставете на нас.

Преместване на офиси и офис техника.

Преместването на офис най-често трябва да се осъществи по възможно най- бързия и качествен начин, като подборът на точните хора е от съществено значение. Ние разполагаме с тях.

Преместване на пиана, рояли, блиндирани и огнеупорни каси.

Тук не само силата е важна - техниката и опита са ръководещи. Хамалите не са само чичковците от площад Македония с въжета на рамо - доверете се на отговорните и мислещите хора.

Всякакъв вид товарно - разтоварна дейност на територията на София и страната.

Ние не бягаме от работата - тук сме, за да я свършим във възможно най- кратки срокове. По този начин ще ви спестим време и пари.

Изхвърляне на строителни отпадъци, чистене на тавани и мазета.

Тук може би си мислите - "Това може да го свърши всеки", но помислете отново - кой допускате в дома, офиса или жилищната ви сграда? Омаловажаването и подценяването на всяка една работа води до некачествено и рисково изпълнение.

Транспорт в страната и чужбина.

Доверете товарите си на сигурни хора, които ще го превозят без излишно бързане, качествено и без дефекти.

Монтаж и демонтаж на мебели и офис техника.

Наличието на необходимите инструменти, познаването на различни сглобки и вниманието към детайлите са от съществено значение.