За нас

Ние сме добре сплотен екип от млади хора, професионалисти в преместването на всякакъв вид вещи и товари. Ще ви предоставим желаната от вас услуга, след предварителен оглед, който не се заплаща и не е обвързан с наемането ни. Работим 24 часа, 7 дни в седмицата и оставяме нашите клиенти да говорят вместо нас. Работим с договор и предоставяме фактури.

Ползата от хамалски услуги

В забързаното ежедневие, в което живеем не ни остава почти никакво свободно време, за да обърнем внимание на себе си, близките и приятелите, а какво остава, когато ни дойде до главата някакъв проблем за решаване от битово естество. Като например преместване в ново жилище, изхвърляне на ненужни вещи или нещо друго от подобен тип.

Попаднем ли в такава ситуация, ще ни се наложи да направим реорганизация на графика си и да се съобразим с възникналата ситуация или пък не!? Има възможност да не отлагате деловите си ангажименти и да не променяте по никакъв начин плановете си и същевременно работата да бъде свършена! Как ли? Наемете фирма за хамалски услуги, която би могла да реши всички проблеми от подобно естество.

Как ние виждаме хамалските услуги

Помощ за клиента

В днешно време все повече хора предпочитат да се възползват от услугите на опитни хамали, отколкото да се опитват сами да организират преместването на багажа си в новото жилище или пък да си доставят новозакупеният диван от магазина, например.

Улеснение

Някои хора предпочитат да си заплатят за услугата, вместо да си губят времето в търсенето на „по-евтин“ или „безплатен вариант“ на решаването на проблема им. Други нямат никакво намерение, желание или свободно време, за да се заемат с това, а пък за трети е важно всичко да премине бързо, лесно и безпроблемно и залагат на професионализма, който може да им предложим.

Доверие

Със сигурност няма да съжалявате, ако се възползвате от нашите услуги. Неслучайно стотици хора на ден се обръщат към нас за помощ, поради една или друга причина. Все пак крайното решение е ваше и вие най-добре знаете дали бихте имали нужда от услугите ни. Накратко казано ние ще ви спестим:

  • Време
  • Пари
  • Нерви
  • Усилия
  • Здраве
Помощ
Улеснение
Доверие